Official Partnerships

Wij hoeven er niet omheen te draaien! Bij de aanschaf van een nieuwe E-Bike bekijkt u eerst uw opties voordat u overgaat tot de aanschaf van een van de vele merken of modellen.

Kijkt u naar de prijs van een nieuwe E-Bike? Of hecht u meer waarde aan garantie, onderhoud en service? In alle gevallen zit u bij Valkbike altijd goed, wij hebben namelijk official partnerships met onderstaande Nederlandse merken. Dit betekend dat bij aanschaf u altijd gegarandeerd bent van de laagste prijs, hoge service op garantieafhandeling en tevens gegarandeerd bent dat wij voor uw tweewieler originele onderdelen tegen de laagste prijs kunnen bestellen en vervangen. 

Vanaf 1 oktober 2023 hebben wij de showroom met 150m2 uitgebreid. In april 2024 vult een populair E-Bike merk onze show- en testvoorraad modellen aan. Kom langs om u zich alvast te laten informeren of maak nu een afspraak.


PLAN HIER UW WINKELAFSPRAAK

ADVANCED EBIKE de eerste Duitse handgemaakte premium e-bikes hebben hun productie tegenwoordig dicht bij huis. Met in Venlo het hoofdkantoor en productie vlak over de grens in Duitsland. In Rieste worden per jaar ruim 100.000 Duitse E-Bikes op hoge kwaliteitseisen geassembleerd. Sommige modellen van Advanced zijn uitgevoerd met een frame gemaakt van composiet granulaat en geheel milieuvriendelijk. Zij bieden u de éérste 100% recyclebare E-Bike. Tevens biedt Advanced modellen voor elke wens, afstand en omgeving. En dat met een diversiteit aan Bosch midden-motoren. 

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. Door het gebruik van designelementen en de laatste innovaties uit de automotive industrie bieden zij een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tillen zij ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau.

Tip: Qwic Mira Daily & Tour modellen.
Huur of test deze E-Bike exclusief bij Valkbike.

 

LACROS bestaat uit een team van jonge en gepassioneerde mensen met minimaal enkele jaren ervaring met elektrische vouwfietsen. Zij kunnen u alles vertellen over de diverse modellen vouwfietsen en kunnen u advies op maat geven. Voor een proefrit op een elektrische vouwfiets krijgt u bij Valkbike uitgebreid uitleg en nemen onze mensen de tijd voor u. De populairste modellen bij Valkbike zijn de Gemini, Scamper. Trotter en Ambling modellen.

 ESmaster, het enige merk met Topservice welke reiken tot over de grens. Je hebt geen rijbewijsgeen helm en geen verzekering nodig om op een Fatbike te rijden. Daarnaast is er geen leeftijdsbeperking. E-fatbikes met een maximumvermogen van 250 Watt en maximumsnelheid van 25 km/u, mogen op de openbare weg. Daarnaast zijn er ook 750 Watt-edities, die alleen voor privéterreinen en ervaren bestuurders bestemd zijn. De ESmaster Modellen zijn in 2023 de beste in zijn soort met de scherpste prijzen.

Met de modellen van Ecooter weet u zeker dat uw verwachtingen worden overtroffen. De prijs-/kwaliteit verhouding is ongekend. Dit bereiken we door enkel gebruik te maken van de meest hoogwaardige onderdelen en deze in grote aantallen in te kopen. Met een Ecooter ben je verzekerd van optimale eigenschappen voor een scherpe prijs. Bij Valkbike heeft niet alleen de mogelijkheid om deze tijdloze modellen gratis uitgebreid te testen. Deze modellen zijn al sinds 2021 te huur voor een uitzonderlijk scherp tarief. Elektrisch scooteren was nog nooit zo goedkoop.

Modern design, zachte contouren, schitterende kleuren – mode en luxe gecombineerd in één. Jong of oud, man of vrouw: de HORWIN spreekt iedereen aan! Ontworpen voor dagelijks gebruik en kan snel, elegant en voordelig zelfs grotere afstanden afleggen. Deze e-scooter is ruim. Hij kenmerkt zich door een ergonomische, doordachte en comfortabele zithouding.

ANWB Fietsverzekering

Je fiets goed verzekerd tegen diefstal en schade. Met de ANWB Fietsverzekering is je nieuwe of tweedehands e-bike goed verzekerd. De fietsverzekering sluit je af voor één jaar en wordt jaarlijks verlengd. Bij diefstal krijg je de eerste 5 jaar het aankoopbedrag terug. Je kunt rekenen op snelle en deskundige hulp bij schade en diefstal. Zo kun jij zorgeloos met je fiets op weg.

Lease a Bike | FiscFree | Fiets Lease | Nationale Fiets Projecten

Wij werken samen met diverse Lease Maatschappijen. Tevens zijn er veel werkgevers waar een bruto-netto regeling mogelijk is voor de aanschaf van uw nieuwe fiets. U kunt dan gebruik maken van een hoog belastingvoordeel op uw bruto inkomen.

CONTACT

Tel. : +31 (0)6 45 06 1000

Email : contact@valkbike.nl

LOKATIE

Plenkertstraat 14-B, 6301GM Valkenburg

OPENINGSTIJDEN

iedere dag van 09:00 tot 18:00

CONTACT ONS .

© 2021 All Rights Reserved

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat. Valkbike Verhuur sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.