Bezoek met de kids in Gulpen Bie Jantje of de Gulpener Bierbrouwerij. In Wijlre vindt u de Brand Bierbrouwerij en Paul’s ijsBoerderij. Schin op Geul ligt aan de voet van de Keutenberg en het Gerendal landschapVanuit Schin op Geul fietst u in Walem zonder moeite omhoog naar de Daolkesberg en de Kluis op de SchaelsbergTerug in Valkenburg kunt u Kasteel Oost met bijbehorende speeltuin of Kasteel Schaloen met bijbehorende Kasteeltuin bezoeken.

 

Bezoek met de kids Gasthuis T Plateau of Talentino in Margraten. Op de enige Netherlands American Cemetery liggen ruim 8.000 Amerikaanse soldaten begraven. Via diverse kerkdorpjes als Banholt, Mheer en Noorbeek komt u bij toeristisch SlenakenHerberg/Restaurant “De Boswachter” wordt zeer lovend nabesproken door onze gasten. Via Gulpen, Wijlre en Schin op Geul komt u uiteindelijk terug naar Valkenburg Bij Route 01 meer over tips en stops langs deze route.

Bezoek Gasthuis T Plateau of Talentino in Margraten. Op de enige Netherlands American Cemetery liggen ruim 8.000 Amerikaanse soldaten begraven. Via diverse kerkdorpjes als Banholt, Mheer en Noorbeek komt u bij toeristisch Slenaken. Herberg/Restaurant “De Boswachter” wordt zeer lovend nabesproken door onze gasten. Via Gulpen, Wijlre en Schin op Geul komt u uiteindelijk terug naar Valkenburg 
Bij Route 01 meer tips en stops langs deze route.

Deze lange route is een combinatie van Route 01 & Route 02 maar dan met nog een lus van 10 kilometer meer gezien vanuit Gulpen via Wittem met  bijbehorend Pelgrimsoord  Klooster Wittem. Vervolgens fietst u via schitterende vergezichten naar het dorpje Eys. Langs deze weg passeert u delicatessenwinkel de Eyserhalte en de Eyserhof Shortgolfbaan Limburg. Overigens is het ook goed vertoeven bij Herberg Bie de Tantes of even verderop ter hoogte van Ubachsberg te stoppen voor een ijsje bij Herberg de Bernardushoeve en haar panoramaterras. Genoeg keuze voor iedereen.

 

Bezoek Gasthuis T Plateau of Gastrobar Die Twie: Sfeervol genieten of Bistro Papillon Bemelen. In de historische stad Maastricht mag u de E-Bikes niet onbeheerd stallen, met de kosteloze bewaakte fietsenstallingen kunt u tevens een wandeling maken door de stad van Maastricht

Via een buitenwijk fietst u langs villa Kanjel naar Meerssen, op de markt vindt u de Basiliek van het heilig Sacrament. Vervolgens fietst u door het Geuldal en passeert u oorlogsmonumenten uit W.O. II. Uiteindelijk fietst u via Houthem langs Chateau StGerlach het natuurgebied Ingendael door tot aan Par’Course en u arriveert terug bij Valkbike in Valkenburg.

Bezoek met de kids Gasthuis T Plateau of Gastrobar Die Twie: Sfeervol genieten in Bemelen. In de historische stad Maastricht mag u de E-Bikes niet onbeheerd stallen, met de gratis bewaakte fietsenstallingen kunt u tevens een wandeling maken door de stad van Maastricht
Via een buitenwijk fietst u naar Meerssen, op de markt vindt u de Basiliek van het heilig Sacrament. Vervolgens fietst u na Meerssen door het Geuldal en passeert u oorlogsmonumenten uit W.O. II. Uiteindelijk fietst u via Houthem langs Chateau StGerlach het natuurgebied Ingendael door en arriveert u weer in Valkenburg.

Geschikt voor de gevorderde fietsers. U vertrekt door het landschap Ingendael. Vervolgens passeert u Chateau Sint Gerlach in Houthem, gevolgd door het Geuldal naar Meerssen. Ten Noorden van Meerssen passeert u de dorpjes Moorveld en Geulle, ter hoogte van Geulle aan de Maas steekt u over naar Uikhoven. Wilt u een Belgisch biertje? Dit kan na de oversteek met het fietspondje. Via Oud-Rekem fietst u in 20 minuten naar Maastricht. Terug naar Valkenburg is een uurtje elektrisch fietsen zonder te stoppen. Bistro Papillon in Bemelen is zeker de moeite waard om iets lekkers te eten.

Met onze wijn-route is het mogelijk om middels een prachtige Heuvelland Route tussendoor een bezoek te brengen aan Wijndomein St. Martinus in Vijlen. Vijlen is het hoogstgelegen kerkdorpje van Nederland. Deze Route is vergelijkbaar met Route01 & Route02.

Met onze wijn-route is het mogelijk om middels een prachtige Heuvelland Route tussendoor een bezoek te brengen aan Wijndomein St. Martinus in Vijlen. Vijlen is het hoogstgelegen kerkdorpje van Nederland. Deze Route is vergelijkbaar met Route01 & Route 02.

CONTACT

Tel. : +31 (0)6 45 06 1000

Email : contact@valkbike.nl

LOKATIE

Plenkertstraat 14-B, 6301GM Valkenburg

OPENINGSTIJDEN

iedere dag van 09:00 tot 18:00

CONTACT ONS .

© 2021 All Rights Reserved

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat. Valkbike Verhuur sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.