Niels

Eigenaar Valkbike

Geboren en getogen in Valkenburg aan de Geul. Altijd al een zwak voor mijn stadje Valkenburg aan de Geul. Al vanaf mijn jonge jaren sta ik naast lokale ondernemers in het prachtige Valkenburg. Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit, tweewielers, horeca, toerisme en recreatie.
Valkbike is vernieuwend en staat bekend om haar persoonlijk contact en goede prijs kwaliteit verhouding. Tevens is Valkbike sterk in innovatie. Wij bewegen voortdurend mee op de laatste trends, met de nieuwste technologieën op het gebied van elektromotoren en tweewielers.

Niels (de eigenaar) staat voor het stimuleren van lokale ondernemers. Daarom is het aan te bevelen zoveel mogelijk lokale ondernemers te steunen. Er is een breed aanbod van bijvoorbeeld ambachtelijke Vlaaienbakkers, traditionele Limburgse Winkeltjes of wat dacht u van een bezoek aan één van onze eigen Limburgse wijngaarden. Ook erg leuk is een activiteit te boeken. Zo kan men in groepsverband short golf boeken, of houdt u van een uitdagende activiteit? Wij blijven ons inzetten om in samenwerking met ondernemers uit onze streek duurzaam en langdurig elkaar te versterken.

Doordat onze erfgoed gebieden soms overladen worden met bewoners, dagjesmensen en toeristen vragen wij om rekening te houden met elkaar. Gelieve niet onnodig te toeteren en geen overlast bezorgen. Voetgangers hebben op gecombineerde wandel- & fietspaden voorrang.

Wij verheugen jullie bezoek aan pittoreske Valkenburg. Nog niet overtuigd of heeft u vragen? Neem nu contact op met Niels via 0645061000.