Over ons.

Niels, Geboren en getogen in Valkenburg aan de Geul. Gepassioneerd en met een zwak voor al het moois in deze regio.  Niels wist al op jonge leeftijd deel uit te maken van deze bijzondere stad. Al vanaf zijn jonge jaren staat hij dicht naast de lokale ondernemer, zo wist hij de benodigde ervaring op te doen op het gebied van mobiliteit, tweewielers, horeca, toerisme en recreatie met als droom hier ooit zelf deel van uit te mogen maken.

In een veel bewogen tijd werden de plannen gesmeed voor het verwezenlijken van zijn visie. Innovatie en persoonlijk contact werden de sleutelwoorden waar Niels zijn koers op zou uitzetten, en dus werd in 2020 Valkbike geboren. 

De missie van Valkbike is om mee te bewegen in een nieuw innovatief tijdperk; dit betekent niet alleen de nieuwste designs en technologie├źn, maar vooral GO-GREEN!
Waar de meeste mensen de gewone fiets vervangen door de elektrische fiets, helpt Valkbike om bewoners en toeristen mee te nemen op fraaie designs. Laat de auto staan maak een onvergetelijke rit op een E Valkbike.

Toen de automotive-industrie haar focus begon te verleggen van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven alternatieven ontstond een nieuw speelveld waarin bestaande marktleiders even als nieuwe startups kansen zagen zich te ontwikkelen en te onderscheiden.  In een tijd waarin milieubewust omgaan met uw omgeving belangrijker lijkt te zijn geworden dan ooit tevoren is de E-Bike niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is mede door de hoge inflatie en stijging van de brandstof prijzen een serieus alternatief geworden voor  ouderwetse reis bewegingen.

┬ę 2021 All Rights Reserved

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat. Valkbike Verhuur sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.