TARIEVEN

PREMIUM E-BIKE

De QWIC PREMIUM modellen zijn op dit moment de beste in het prijssegment tot € 3.000. Deze fiets scoort zowel in 2021 als in 2022 als één van de beste allrounder erg goed. De sterke midden-motor van 80 Newton-meter en hoge actieradius van 65 tot 130 kilometer biedt een comfortabele en veilige huurperiode. Deze E-Bike is robuust uitgevoerd met comfortabele zithouding, robuuste accenten en goede schijfremmen. Het reserveren van trendy kinderhelmen en Bo-Bike kinderzitje aan de voor- en achterzijde behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Klik hier voor de vijf mooiste fietsroutes van dit moment.

PREMIUM E-SCOOTER

Het paradepaardje van de ‘Ecooter’ modellen. De E2 is niet alleen voorzien van de meest krachtige midden-motor en unieke overbrenging. Deze scooter wint met zijn kracht van elk ander merk. Wie is er als eerste boven op de Cauberg? De scooter bezorgt je een geweldige rijervaring en heeft een hoge actieradius van 75 tot 150 kilometer. Er zijn goedgekeurde Givi kinderzitjes met rug- en nekondersteuning te reserveren voor kinderen van 3 tot 8 jaar.
Wij rekenen géén extra kosten voor een passagier.

E-MOUNTAINBIKE

Onze nieuwe verhuur Mountainbikes van Advanced zijn meer dan capabele hardtail e-MTB´s en zal meer dan geschikt zijn voor offroad-rijders. De Suntour-vorken zijn solide performers en SRAM´s-aandrijflijn biedt voldoende versnellingsbereik om steile, technische paden te beklimmen. Deze E-Mountainbike is uitgevoerd met een sterke BOSCH performance midden-motor. Deze midden-motor ondersteunt u met maximaal 85 Newton-meter. De accucapaciteit is 650 Wh met een ruime actieradius van 60 tot 120 kilometer.
Klik hier voor mountainbike route suggesties.

E-FATBIKE

De elektrische fat-bikes zijn uitermate geschikt voor een aantal uren rijplezier. Een nieuwe ervaring met goede grip op onverharde fietspaden. Deze trendy fat-bikes worden veel geboekt door gezinnen met tieners, evenals door groepen tot 8 personen.
Indien u de sterke achterwiel-motor intensief belast heeft deze 25 tot 35 kilometer actieradius. Goed voor een heuvellandroute over Gulpen en weer terug of een stadsroute naar en door Maastricht. 

CONTACT

Tel. : +31 (0)6 45 06 1000

Email : contact@valkbike.nl

LOKATIE

Plenkertstraat 14-B, 6301GM Valkenburg

OPENINGSTIJDEN

iedere dag van 09:00 tot 18:00

CONTACT ONS .

© 2021 All Rights Reserved

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat. Valkbike Verhuur sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.