CORTINA, LACROS & QWIC

Valkbike werkt uitsluitend samen met Nederlandse Merken. Valkbike stimuleert onze eigen Economie door zowel lokaal, regionaal als landelijk Nederlandse merken te vertegenwoordigen.
De sterkste CORTINA en QWIC modellen zijn uitgevoerd met voorvorkvering en een Bafang middenmotor. Dit omdat deze vele malen beter presteren dan de Bosch Active Line motoren, en gemiddeld € 1.000 voordeliger zijn dan E-Bikes met een Bosch Performance Motor. De Bosch Performance line is vergelijkbaar met de Bafang M420 middenmotor met gear en rotatiesensor. De combinatie van de twee sensoren berekent hoeveel ondersteuning je nodig hebt en geeft je een natuurlijke fietservaring. Onze fietsen zijn perfect voor langere afstanden en uitsluitend geschikt voor het beklimmen van heuvels en bergen. De verkoopprijzen voor jong gebruikte E-Bikes start vanaf € 1.500 en nieuw vanaf € 1,799

LACROS
Sinds kort zijn we erkend partner van Lacros vouwfietsen. Lacros is marktleider op het gebied van elektrische vouwfietsen. De hardloper in 2022 is de Scamper 200XL, 400XL & DRAFTER.

Test onze merken en modellen nu gratis uit bij ons in de winkel, zodat wij u een persoonlijk, eerlijk en boven alles een vrijblijvend advies kunnen geven. Of huur een van onze prachtige Cortina of premium QWIC Bikes en ontvang de huur terug bij aankoop.

Wij verkopen buiten elektrische fietsen ook fietsen zonder ondersteuning.
Voor aankoopadvies over andere modellen van Cortina, Lacros en QWIC kunt u tevens in onze winkel terecht.

official partner