Wij hoeven er niet omheen te draaien! Bij de aanschaf van een nieuwe E-Bike bekijkt u eerst uw opties voordat u overgaat tot de aanschaf van een van de vele merken of modellen.

Kijkt u naar de prijs van een nieuwe E-Bike? Of hecht u meer waarde aan garantie, onderhoud en service? In alle gevallen zit u bij Valkbike altijd goed, wij hebben namelijk official partnerships met onderstaande Nederlandse merken. Dit betekend dat bij aanschaf u altijd gegarandeerd bent van de laagste prijs, hoge service op garantieafhandeling en tevens gegarandeerd bent dat wij voor uw tweewieler originele onderdelen tegen de laagste prijs kunnen bestellen en vervangen.

                                                                                                            ” YOUR BIKE OUR PASSION “

Door het ontwikkelen van innovatieve en duurzame e-bikes zet QWIC zich in voor een toekomst met autovrije steden.

Door het gebruik van designelementen en de laatste innovaties uit de automotive industrie bieden wij een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tillen wij ieder jaar onze elektrische fietsen naar een hoger niveau.

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. Wij zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren.

Je gebruikt je fiets elke dag. Of je nou naar school, werk of naar de stad gaat: op jouw fiets kun je rekenen. Jouw fiets brengt je naar een te gekke avond, productieve dag of die promotie waar je zo hard voor hebt gewerkt.

Daarom vinden wij dat je best wat eisen mag stellen aan je fiets. Hij moet sterk en betrouwbaar zijn, maar de fiets mag er ook mooi uitzien! Want waarom zou je fietsen op een saaie fiets, terwijl je ook in stijl op je bestemming kunt aankomen op een te gekke Cortina-fiets? Wij geloven dat jouw fiets écht bij je moet passen. Het is meer dan dat ritje naar de stad: jouw fiets brengt je verder.

LACROS bestaat uit een team van jonge en gepassioneerde mensen met minimaal enkele jaren ervaring met elektrische vouwfietsen. Zij kunnen u alles vertellen over de diverse modellen vouwfietsen en kunnen u advies op maat geven. Voor een proefrit op een elektrische vouwfiets krijgt u uitgebreid uitleg en nemen onze mensen de tijd voor u. Ook als u nog geen besluit kunt nemen. Niet alleen verkoop is voor ons belangrijk. Wat wij ook belangrijk vinden is dat u jarenlang plezier heeft van uw fiets. Daarom bieden wij ook servicebeurten aan om uw fiets compleet te controleren en indien nodig in overleg met u de versleten onderdelen te vervangen.

 

ESmaster is opgericht door veel passie en interesse in elektrische mobiliteit. Dagelijks is ESmaster zich aan het verdiepen in de wereld van elektrische mobiliteit om hun assortiment de meest aantrekkelijke te maken voor de consumenten. Elke dag opzoek naar vernieuwde gadgets! ESmaster heeft nauw contact met de fabrikanten van onze producten, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen die ESmaster aanbiedt in hun assortiment. ESmaster heeft een ruim assortiment en is gespecifieerd in elektrische mobiliteit, waaronder e-bikes, e-steps en e-scooters. Voor vragen, reparaties of proefritten kunt u ons op elk gewenst moment contacteren en dan zullen wij voor u klaar staan.

Mensen bewegen – dat beweegt ons! Hen aanzetten om wegen in te slaan die zij op eigen kracht misschien niet genomen hadden. Hen te motiveren door ze dichter bij hun doel te brengen. Hen plezier te geven, in de natuur, in stad of dorp en vooral in volledige onafhankelijkheid. 

Met de ontwikkeling van Advanced E-Bikes. DAS ORIGINAL namen we ook een verantwoordelijkheid voor de samenleving: door een alternatieve mobiliteitsoptie te creëren die het enthousiasme voor fietsen nieuw leven heeft ingeblazen. Deze verantwoordelijkheid zetten we nu versterkt door in de komende jaren en nemen daarbij zoveel mogelijk E-Bike-vrienden mee. Net als voorheen met fraai designs en hoogwaardige kwaliteit. 

Al meer dan 25 jaar is Ecooter actief in de motor- en scooterbranche. Ons doel is de ultieme rijervaring naar jou toe te brengen voor een scherpe prijs. Ons motto is niet voor niets “exceeding expectations”.

Met de modellen van Ecooter weet u zeker dat uw verwachtingen worden overtroffen. De prijs-/kwaliteit verhouding is ongekend. Dit bereiken we door enkel gebruik te maken van de meest hoogwaardige onderdelen en deze in grote aantallen in te kopen. Met een Ecooter ben je verzekerd van optimale eigenschappen voor een scherpe prijs.

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De AGM Goccia modellen zijn voorzien van een krachtige motor en hebben ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden zijn de scooters zeer wendbaar.

Bij HORWIN bundelen we het beste van twee werelden: Nergens anders zijn de eisen en normen voor producten zo hoog als in Europa. Nergens zijn de technologische ontwikkelingen op het gebied van e-mobiliteit zo ver gevorderd als in China.

Bij HORWIN ontwerpen we onze voertuigen speciaal voor klanten in Europa. De focus ligt op grotere carrosserieën met hogere bestuurdersgewichten voor de anatomisch grotere Europeanen. Ook op het gebied van materiaalkwaliteit, comfort, design, veiligheid en betrouwbaarheid hanteren wij de hoogste normen. Tot slot geven hightech en praktische innovaties, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, het typische HORWIN-stempel op de voertuigen.

CONTACT

Tel. : +31 (0)6 45 06 1000

Email : contact@valkbike.nl

LOKATIE

Plenkertstraat 14-B, 6301GM Valkenburg

OPENINGSTIJDEN

iedere dag van 09:00 tot 18:00

CONTACT ONS .

© 2021 All Rights Reserved

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat. Valkbike Verhuur sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.